Ostali sportovi

Direktno.rs

02. 08. 2021. 13:50 0

Na Jugu Košutnjak gazi, revanš Banjčana u lokalnom derbiju. Na Severu borba dva Spartaka!

Gust raspored za prošli vikend u drugoj ligi VSS. Puno preokreta i mnogo golova! Košutnjak je obezbedio plej-of u grupi Jug, borba za preostala tri mesta u doigravanju će biti neizvesna do poslednjeg kola.

U grupi Jug Požarevac je neočekivano iako oslabljen izgubio od Kraljeva u sjajnom ambijentu bazena pored Ibra. Iako je mladi igrač novobeogradskih Vukova Stefanović dao 7 pogodaka za ekipu Požarevca uz asistenciju kolega sa Novog Beograda Manojlovića 4, V. Kojića 2 i Vukovića 2, nisu uspeli da se odupru dobroj igri Kraljevčana i poraz je bio neminovan.

U nedelju Košutnjak je bio favorit, i ekipa sastavljena od četiri prvotimaca Partizana je lako osvojila bodove protiv Požarevljana koje je predvodio Manojlović sa 6 pogodaka. Značajno zanimljiviji je bio susret u Kraljevu gde je domaćin sačekao ekipu Banjčana i posle pobede nad Požarevcom glatko izgubio od svojih gostiju iz Vrnjačke banje. U grupi Jug su se stvari zakomplikovale i sad tri ekipe jure plej-of. Iduće kolo će dati mnoge odgovore!

Na severu u derbiju Spartak iz Dudove šume je dobio Spartak Prozivku i zakomplikovao situaciju na vrhu! Senta je imala polovičan rezultat dobivši u subotu Borac iz Banjaluke u neizvesnoj utakmici, zatim izgubivši od Prozivke sa 14:6!

Mnogo gledalaca, leto, puno dece pored bazena i u bazenu! Dobre utakmice, miks iskustva i mladosti. Vaterpolo živi leti!

Rezultati SEVER: Senta - Borac 11:10,Spartak Prozivka - Spartak 14:16, Borac - Spartak 9:14, Spartak Prozivka - Senta 14:6.

Na tabeli Spartak Prozivka ima 9, Spartak 9, Senta 6, Borac je bez bodova.

Rezultati JUG: Banjčani - Košutnjak 8:18, Kraljevo - Požarevac 21:16, Kraljevo - Banjčani 10:16, Košutnjak - Požarevac 24:10.

Na tabeli Košutnjak ima 12, Banjćani 4, Kraljevo 4, Požarevac 3.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Primopredaja

Zoran Živković [17.05.2024.]




Video dana

Muzikalni magarac

Anketa

Ko će osvojiti titulu u ABA ligi?

Rezultati