Ostali sportovi

Direktno.rs

02. 08. 2021. 08:02 1

Ovo su pravi delfini: Srbija - Crna Gora 13:6

Vaterpolisti Srbije obezbedili su plasman u četvrtfinale na Olimpijskim igrama pobedom nad Crnom Gorom - 13:6. Delfinima je bio i dovoljan i remi, ali su posle dva poraza zaigrali u svom stilu, i možemo slobodno reći razbili velikog rivala. Pobeda ni jednog trenutka nije dolazila u pitanje... Protivnik u borbi za polufinale biće svetski šampion Italija, a meč se igra u sredu.

Podsetimo, reprezentacija Srbije poražena je na startu turnira od Španije, a potom i od Hrvatske u prethodnom kolu, dok su savladane selekcije Kazahstana i Australije.

PRVA ČETVRTINA

Dobro smo krenuli, igramo sjajno u odbrani. Dedović iz kontre donosi vođstvo 1:0. Filipović iz peterca donosi plus dva - 2:0. I još jednom za 3:0, ovoga puta iz peterca Mandić. Dedović još jednom - 4:0. Jakšić je doneo i visokih 5:0. Posle primljenog pogotka iz peterca, Duško Pijetlović vraća na pet razlike - 6:1.

DRUGA ČETVRTINA

Treći put peterac i drugi gol Filipa Filipovića za 7:1. Posle drugog gola Crnogoraca sa peterca, centar Lazić vraća na plus šest - 8:2. 

TREĆA ČETVRTINA

Milan Aleksić povećava na 9:2, čini se da je ovde pitanje pobednika rešeno. Crna Gora je neprepoznatljiva, deprimirana, jer su delfini od starta krenuli furiozno. Jakšić iz peterca donosi 10:2. Poklon rivala kažnjava Pijetlović za 11:3.

ČETVRTA ČETVRTINA

Stefan Aleksić čuva veliku prdnost - 12:4. Peti peterac za 13. gol, a treći Filipovića - 13:4. Na kraju pobeda "delfina" od 13:6.

Protivnik u četvrtfinalu je svetski šampion Italija. Utakmica se igra u sredu.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati