Ostali sportovi

Milan Zarić

22. 07. 2021. 17:30 13

Dača: Vučić nije dao da Maja Ognjenović nosi zastavu na otvaranju

Naš proslavljeni vaterpolo as Danilo Ikodinović još jednom je digao glas i postavio pitanje zbog čega Maja Ognjenović, kapiten naših odbojkašica, kojoj će biti ovo četvrte Olimpijske igre, ne nosi zastavu Srbije na otvaranju. Kao "zaslužnog" za to imenovao je i predsednika Srbije Aleksandra Vučića, istakavši da je "umešan u izbor sporiste koji će da nosi zastavu".

- Četiri OI - Peking 2008, London 2012, Rio de Žaneiro 2016. i Tokio 2021. Taman da nijednu medalju nije osvojila nikad, morali ste da joj ukažete čast da nosi zastavu na ovim Olimpijskim igrama - napisao je Danilo Ikodinović na Instagramu, a onda nastavio:

- Sram bilo predsednika Srbije Aleksandra Vučića koji je, siguran sam, umešan u izbor ko će da nosi zastavu, jer se on u sve meša. Sram bilo Odbojkaški savez, koji je ćutao i prstom nije mrdnuo za sportistkinju koja je u tri najbolje i najstrofejnije sportiskinje ikada u Srbiji, a njihov član je više od dve decenije - naglasio je naš proslavljeni as.

Kako je naveo, ovo je još jedan pokazatelj da je sistem vrednosti poremećen.

- Vrednosti u Srbiji su odavno poremećene, ali ovo što se dešava poslednjih deset godina je prevazišlo sve granice. Ustanimo ljudi i povratimo dostojanstvo koje je nekada srpski narod imao! - zaključio je Danilo Ikodinović.

Na kraju, napomenimo da će sutra Olimpijske igre zvanično biti otvorene (ceremonija je u 13 sati), a da će zasatavu Srbije nositi vaterpolista Filip Filipović i košarkašica Sonja Vasić.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 13

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Pobednički ples

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati