Ostali sportovi

Direktno.rs

15. 06. 2021. 10:13 17

I Šefik kod Šapića!

Aleksandar Šapić nastavlja da pravi drim tim, ne samo u bazenu, već i u rukovodećem kadru. Nekadašnji saigrači iz reprezentacije Slobodan Soro i na iznenađenje mnogih Denis Šefik, novi su članovi uprave Novog Beograda, saznaje Direktno.rs.

Osim u pojačanja igračkom kadru, Aleksandar Šapić, osnivač i sada siva eminencija kluba, i te kako osvežava Novi Beograd i na menadžerskom planu.

Dva proslavljena srpska reprezentativna golmana pojačali su redove, tako što će Soro biti sportski menadžer  i na iznenađenje mnogih Denis Šefik, biće novi član uprave kluba zadužen za sportsko pitanje.

Šefik je počeo da trenira vaterpolo sa osam godina u Crvenoj zvezdi. Zatim je napravio kratku pauzu, a potom sa Partizanom je bio sve do 1995. godine, kada prelazi u Bečej. Branio je kasnije i za Jadran iz Herceg Novog, Etnikos, Budvu i Ćivitavekiju dok se u Partizan vraćao u dva navrata.

U Crvenu zvezdu je došao 2012. godine. U januaru 2014. postigao je pobedonosni gol sa svog gola u poslednjoj sekundi Kupa Srbije donevši Crvenoj zvezdi pobedu nad Radničkim.

Branio je za reprezentacije Srbije i Crne Gore.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 17

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati