Ostali sportovi

Direktno.rs

08. 03. 2021. 22:25 1

Zvezda i Radnički svetlaju obraz vaterpola Srbije

Srbija i Mađarska će biti jedine zemlje sa dva predstavnika u četvrtfinalu vaterpolo Kupa Evrope, Crvena zvezda i Radnički iz Kragujevca su uspeli da se probiju u samu završnicu, Novi Beograd nažalost nije jer je za gol bio bolji grčki Vuljagmeni.

Uz Radnički i Zvezdu na žrebu utorak u Nionu biće mađarski Solnok, OSC, španski Sabadelj, grčki Vuljagmeni, hrvatska Mladost iz Zagreba i moskovski Dinamo (Rusija). Mađarski Solnok predvođen Filipom Filipovićem, Duškom Pijetlovićem i Radomirom Drašovićem i OSC su ekipe formirane za osvajanje Lige šampiona, ali kad tamo već nisu onda su glavni favoriti za osvajanje Kupa Evrope.

Radnički i Zvezda su dokazali da mogu da pariraju i najboljima, u dva meča, protiv izuzetno jakih ekipa najpoženiji rivali su Mladost iz Zagreba, Sabadelj i Vuljagmeni. Moskovski Dinamo je reprezentacija Rusije...Možda ove sezone nije realno da Radnički i Zvezda mogu da se bore za evropski trofej, ali svakako su osvetlali obraz našem klupskom vaterpolu i sa Novim Beogradom najavili njegov povratak na pozicije koje mu pripadaju.

Četvrtfinalni okršaji na programu su 17. i 24. marta, polufinala 3. i 10. aprila, a finalni dueli 24. aprila i 8. maja.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati