Ostali sportovi

S. I.

25. 02. 2021. 17:30 0

NAGRADE USNS Novak i Bobana laureati, Jociću "Zlatno pero"

Udruženje sportskin novinara Srbije danas je dodelilo godišnje nagrade, najbolji teniser sveta Novak Đoković najbolji je sportista Srbije za 2020. godinu, dok je kod sportistkinja posthumno odlikovana strelkinja Bobana Veličković - Momčilović.

Dodeljene su i tradicionalne novinarske nagrade. "Zlatno pero" pripalo je uredniku sportske rubrike "Narodnih novina" iz Niša Dušanu Jociću, "Zlatni mikrofon" će krasiti dom Nenada Milovanovića (Arena sport), dok je nagrada za "Ekskluzivnu vest" otišla u ruke Đorđa Matića (Mozzartsport).

Nagradu "Zlatna kamera" dobili su Predrag Milosavljević i Srđan Stevanović (Agencija Starsport), dopisnik godine je Aleksandar Daišević, saradnik "Sportskog žurnala" iz Kraljeva. Priznanje "Branka Prelević" dobila je Jelena Medić iz "Blica" za serijal "Majke šampioni", a za "Ekskluzivni televizijski prilog" nagrađen je Srđan Radojević (Sportklub) za podkast "Blok po blok".

Nagrada "Najlepša televizijska priča" pripala je Marku Ljubomiroviću sa internet portala RTS-a, za priču "Žoc, Kića i Maršal", dok je za "Televizijski izdavački poduhvat" nagrađena Katarina Sinđelić iz PGM Netvork-a, za dokumentarni film "Kako postati kraljica". Pisani izdavački poduhvat napravili su Dejan Stevović iz Sportskog žurnala i Ivan Cvetković iz Politike, autori Monografije "Medalje Beograda".

Najbolji mladi novinar je Bojan Marinković sa Sportkluba, a priznanje za životno delo dobili su: Jovan Brada Jovanović, Zvonko Mihajlovski, Lazo Bakmaz, fotoreporteri Nebojša Paraučić i posthumno Srđan Suki Sulejmanović.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Pobednički ples

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati