Ostali sportovi

[ Izvor: RSS.org.rs ]

22. 02. 2021. 14:42 0

Đerona uigrava rukometaše, Srbija dobila pojačanje iz Mađarske

Selektor rukometne reprezentacije Srbije Toni Đerona objavio je danas spisak igrača na koje računa u martovskoj EHF nedelji ali bez mečeva za Evropsko prvenstvo koje se igra u Mađarskoj i Slovačkoj u januaru 2022.

Rukometaši Srbije okupiće se u nedelju, 7. marta, u centru Fudbalskog saveza Srbije u Staroj Pazovi gde će trenirati do 12. marta, uigravati se za duel protiv Grčke 29. aprila koji nema rezultatski značaj jer je naš tim obezbedio plasman na završni turnir EP. Da podsetimo, posle odustajanje Belgije sa kojom  je naša selekcija trebalo da igra u ovim martovskim kvalifikacijama, naša selekcija je overila plasman koji je ipak bio iskovan na terenu pobedama nad Francuskom i Grčkom i remijem sa "trikolorima".

Na spisku se nalazi nekoliko debitanata, među kojima su Vuk Milenković, Marko Milosavljević, Mihajlo Radojković i Ilija Bogdanović, ali i nekadašnji junior reprezentacije Mađarske Uroš Borzaš koji će steći pravo da nastupi za "orlove" u julu 2022. godine posle trogodišnje pauze.

Na spisku selektora Đerone su:

Golmani: Todor Jandrić (PPD Zagreb), Vladimir Cupara (Vesprem), Dejan Milosavljev (Berlin) i Milan Bomeštar (Metaloplastika);

Leva krila: Miloš Grozdanić (Koburg), Mladen Šotić (Vojvodina) i Vanja Ilić (Šartr);

Pivoti: Mijajlo Marsenić (Berlin), Ilija Bogdanović (Radnički 1964), Ivan Popović (Čurgo), Vuk Milenković (Slovenj Gradec);

Desna krila: Vukašin Vorkapić (Metaloplastika) i Bogdan Radivojević (PIK Seged);

Bekovi: Uroš Borzaš (Feniks Tuluz), Ilija Abutović (Raj Neker Loven), Marko Milosavljević (Železničar 1949), Petar Đorđić (Benfika), Lazar Kukić (Benfika), Stevan Sretenović (Bakau), Aleksa Kolaković (San Rafael), Nemanja Obradović (PPD Zagreb), Petar Nenadić (Vesprem), Nemanja Zelenović (Gepingem), Miloš Orbović (Motor) i Mihajlo Radojković (Treimo Trebnje).

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati