Ostali sportovi

S. I.

17. 01. 2021. 15:28 0

VATERPOLO Radnički na fajnal-foru Regionalne lige

Vaterpolisti Radničkog iz Kragujevca biće jedina ekipa iz Sbrije na fajnal-foru Regionalne lige pored tri hrvatske Mladosti, Juga i Jadrana iz Splita.

U odlučujućem meču "A" grupe, Radnički je pobedio Primorac 12:10 i zauzeo je drugo mesto sa 12 bodova iza Juga koji je imao maksimalan učinka od pet pobeda. Strahinja Rašović sa pet pogodaka predvodio je Kragujevčane do velike pobede, Lukić i Radulović su postiogli po dva, Janković, Krug i Ukropina po jedan gol.. Duel tri hrvatska sastava i Šumadinaca na završnom turniru A1 lige, održaće se 26. i 27. marta u Zagrebu.

Crvena zvezda nije uspela da napravi podvig jer je poražena od Mladosti 18:10, pa je zauzela treće mesto u grupi "B". Mladost i Jadran iz Splita su obezbedili plasman na fajnal for.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati