Ostali sportovi

Direktno.rs

23. 06. 2020. 08:28 2

Sve više naših sportista zaraženo koronom

Na desetine naših sportista zaraženo je koronavirusom. Što zvanično, što ne, tek iz dana u dan broj je sve veći. Teniseri, košarkaši, fudbaleri, vaterpolisti, odbokaši...

Korona je ušla, kako je to Direktno.rs prvi pisao, u Fudbalski klub Crvena zvezda, redom su pozitivni na virus Marko Gobeljić, Njegoš Petrović, Marko Konatar i Dušan Jovančić. Pre njih, razboleo se i Vujadin Savić (sa suprugom Mirkom Vasiljević), bivši kapiten crveno-belih, koji se 10. juna našao na atletskoj stazi stadiona Partizana, kada je grlio i tešio bivše saigrače, posle poraza (0:1) od Partizana u polufinalu Kupa.

U vaterpolu su zaraženi selektor Dejan Savić i igrač Nemanja Vico. Podsetimo, "delfini" su na okupu od maja, a plan je bio da zajedno treniraju do 25. jula.

U košarci su otkazane mini pripreme muške reprezentacije. Prvo je koronom zaražen Nikola Janković, centar Partizana, a potom i Stefan Đorđević iz FMP-a.

Usled toga, KSS je sinoć u dogovoru sa stručnim štabom i medicinskim timom doneo odluku da usled povećanog rizika od zaraze otkaže trening kamp koji je trebalo da se održi od 25. juna do 5. jula.

U odbojci je još gora situacija, prvo se zarazio Aleksandar Atanasijević, pa Srećko Lisinac i Dražen Luburić, a a pre njih i Nikola Rosić.

Dramatično je i u tenisu, Viktor Troicki je od sinoć pozitivan na koronu (kao i njegova trudna supruga), dok se čekaju rezultati Novaka Đokovića.

Pre Troickog, virus je pronađen kod Bugarina Grigora Dimitrova, koji je zajedno sa našim asovima učestvovao na "Adrija turu". Takođe i kod Marka Panikija, Novakovog kondicionog trenera.

Podsetimo i da je fudbalski savez Srbije bio žarište korone, a da su se izlečili predsednik Slaviša Kokeza, potpredsednik Marko Pantelić, a da je od sinoć zaražen Mirko Bunjevčević, selektor pionirske reprezentacije.

Pre njih bolestan je bio i Dušan Vlahović, mladi as Fjorentine.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 2

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Zavrteće vam se u glavi!

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati