Ostali sportovi

Direktno.rs

09. 03. 2020. 19:50 0

Rukometašima težak put do Svetskog prvenstva

Održan je žreb za junski baraž u kom će Srbija pokušati da se domogne rukometnog Svetskog prvenstva koje će se narednog januara održati u Egiptu. I slobodno se može reći da kuglice nisu bile blagonaklone "orlovima", jer će im protivnik u doigravanju biti Slovenija.

A koliko težak posao čeka rukometaše Srbije, dovoljno govori činjenica da je protivnik naše selekcije četvrtoplasirana ekipa sa Evropskog prvenstva. Mečevi za plasman na planetarni šampionat su na programu od petog do sedmog, odnosno od devetog do 11. juna.

Napomenimo, na Svetskom prvenstvu 2021. godine učestvovaće po prvi put 32 reprezentacije, od toga, 13 iz Evrope. Pored svetskog šampiona Danske, vizu za Egipat izborile su i tri najbolje selekcije sa prošlog Evropskog prvenstva - Španija, Hrvatska i Norveška.

Da bi se naši rukometaši pridružili pomenutim selekcijama, neophodno je da u junu uspešno prebrode baraž. Neće imati lak posao, ali bi im svakako bilo još teže da su za rivala dobili Francusku ili Nemačku.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Zavrteće vam se u glavi!

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati