Ostali sportovi

[ Izvor: 24 sata.hr ]

23. 01. 2020. 21:07 0

Šumijeve slike iz kreveta prodali za MILION FUNTI

Već šest godina javnost želi da zna kako izgleda višestruki šampion Formule 1 Mihael Šumaher (51) nakon što je doživeo nesreću na skijanju. Njegova supruga Korina insistirala je na privatnosti, međutim nisu svi poštovali njenu želju.

Tako britanski "Miror" tvrdi kako je prošle godine u Ženevi Šumaher fotografisan ležeći u krevetu, a zatim je "nepoznata osoba" prokrijumčarila fotografije izvan njegove kuće u Švajcarskoj. I to nije bilo sve, jer su te slike kasnije prodate za čak milion funti, odnosno za otprilike 1,17 miliona evra.

Šumaherova supruga Korina obavestila je policiju da produzme nešto protiv osobe koja je fotografisala njenog supruga. Navodi se kako te fotografije zadiru u "privatnu sferu njegovog života", što je već ranije njegova menadžerka Sabine Kem istakla kao najbitniji razlog zbog kog se ne da nešto više informacija o Mihaelovom stanju.

- Mihaelovo zdravlje nije od javnog interesa i zato ne želimo da ga komentarišemo - jasno je Sabin Kem rekla ranije.

Inače, doktor Aćari iz bolnice "Belrija" u Bolonji pre nekoliko dana je rekao kako se nakon šest godina zbog samog "vegetiranja" pojavljuju mnogi dodatni problemi kod Šumahera.

- Schumaher nakon šest godina više nije osoba kakvu pamtimo iz bolida. Iako su se o njemu intenzivno brinuli, a to je trajalo dugo vremena, mnogo se toga promenilo u i na njegovom telu - od organa, kostiju, do mišića. Sve je to rezultat oštećenja na mozgu zbog pada koji mu se dogodio - rekao je pre nekoliko dana italijanski doktor za "Motosport".

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati