Ostali sportovi

Direktno.rs

24. 11. 2019. 11:10 0

JEDINI NEPORAŽENI Vukovi "preplivali" Rasinu u Kruševcu

Vaterpolisti Vukova sa Novog Beograda savladali su u Kruševcu ekipu VK Rasina rezultatom 13:9 (3:2, 5:4, 4:2, 1:1) u utakmici sedmog kola Prve B vaterpolo lige Srbije.

Krenuli su igrači Rasine silno i motivisno i prvi došli do prednosti posle gola Đokića. Izjednačenje je Vukovima doneo novi igrač, Njegovan. Drugo i poslednje vođstvo Rasini donosi Biočanin iz peterca. Acković donosi novo izjednačenje Vukovima, a prvo vođstvo Njegovan, svojim drugim golom.

Početkom druge četvrtine Manojlović donosi dva gola prednosti Vukovima, ali golovima Stefanovića sa igračem više i Biočanina iz peterca, Rasina stiže do izjednačenja. Usledila je serija od tri gola Vukova, kojom su se odvojili i time u ranoj fazi meča smanjili pritisak koji im je stvarala domaća publika i umirili domaće igrače. Strelci ovih golova bili su Njegovan dva puta i Tenžera. Domaći smanjuju preko Mihajlovića na 5:7, ali Njegovan ponovo postiže gol za 5:8, da bi Mihajlović novim golom postavio konačan rezultat prvog poluvremena, 6:8.

U trećoj četvrtini su Vukovi i definitivno slomili otpor domaćina, dobivši ovaj deo igre sa 4:2. Ponovo je Njegovan bio strelac, ovog puta iz peterca za 6:9. Biočanin smanjuje rezultat na 7:9, da bi Njegovan sa igračem više ponovo vratio prednost Vukova na 3 gola. Domaći još jednom uspevaju da priprete preko Mihajlovića za 8:10, ali u finišu trećeg dela Manojlović i Njegovan postižu golove za 8:12 pred poslednju četvrtinu.

U poslednjoj četvrtini nije viđeno mnogo "vatre". Četvrtina je završena rezultatom 1:1, a golovi su postignuti u poslednjih minut i po. Strelac za Vukove je sa igračem više bio Manojlović, a konačan rezultat utakmice postavio je Milojković, 2 sekunde pre kraja.

Najbolji igrač utakmice definitivno je bio Njegovan sa čak 8 postignutih golova, a istakli su se i Manojlović, kao i golman Osmanović.

Kod domaćih su se istakli Mihajlović sa 3 i Biočanin sa 2 postignuta gola.

Jesenji deo sezone završava se narednog vikenda, kada Vukovi dočekuju Palilulu.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati