Košarka

[ Izvor: Mediji ]

09. 09. 2024. 15:43 0

Braun: Partizan mora da pobedi Zvezdu, inače...

Novi košarkaš Partizana Sterling Braun govorio je o prijateljskim odnosima sa Lukom Dončićem i Bobanom Marjanovićem. Naime, on je siguran da će biti šale na njegov račun od strane Dončića i Bobija ukoliko crno-beli ne slave u večiti derbijima.

Sterling Braun je posle prve sezone u Evropi u dresu berlinske Albe stigao u beogradski Partizan ovoga leta. Braun ima zavidno NBA iskustvo sa 268 odigranih utakmica za Milvoki, Hjuston, Dalas i Los Anđeles Lejkerse, a tamo je stekao i dvojicu prijatelja sa ovih prostora, Luku Dončića i Bobana Marjanovića.

- Nismo se još čuli, ali to će da se desi, sigurno će se desiti čim dođu derbiji. Boban je moj čovek, Luka je moj drugar, biće tu onog odnosa ljubavi i mržnje. Zato nećemo da izgubimo, moramo da pobedimo - rekao je Braun.

Sterling je igrao za Albu u Evroligi prošle sezone i dobio savete od Bobana Marjanovića.

- Pričao sam sa Bobanom o tome jer smo jedno vreme trenirali zajedno, kao što sam video sigurno je drugačija atmosfera i znao sam da ću morati da se prilagodim. Prošla godina mi je mnogo pomogla da se aklimatizujem na Evropu. Prošla sezona je bila dobra, a dosta puta ću reći da će ova sezona biti uzbudljiva - poručio je američki košarkaš iz redova Partizana.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Revizionista

Zoran Živković [18.09.2024.]




Video dana

Prečica

Anketa

Ko bi trebalo da nasledi Svetislava Pešića na mestu selektora Srbije?

Rezultati