Košarka

[ Izvor: Mediji ]

17. 08. 2024. 19:21 0

Selektor SAD posle meča sa Srbijom pokazao koliko je veliki

Košarkaška reprezentacija Srbije osvojila je bronzu na Olimpijskim igrama, ali se i dalje priča o polufinalu i istorijskoj utakmici protiv SAD. Sada je anegdotu o tome šta se dešavalo posle meča izneo i Dragan Radovanović, doktor našeg tima.

"Orlovi" su imali prednost veliki deo meča, ali su na kraju pali u poslednja tri minuta i položili oružje pred najjačim timom ikada.

Jedan od onih koji su bili u dvorani tokom meča je i Dragan Radovanović, čuveni doktor naše selekcije, koji je o toj utakmici govorio i na Jutarnjem programu RTS-a.

- Sve ste videli, ima tu različitih priče koje idu. Naravno, ostaje jedan veliki žal. Amerikanci su sami rekli da im je to najbolji drim tim u istoriji. Naš tim je odigrao najbolju reprezentativnu utakmicu, bar koju sam ja gledao u reprezentaciji za 24 godine. Bili smo nadomak uspeha - rekao je Radovanović.

Zatim je izneo i anegdotu o tome šta se dešavalo nakon duela, a u čijem središtu se našao Stiv Ker, selektor Amerike.

- Neću da ulazim u razloge, ali ću samo jednu stvar da kažem. Kada smo završili sve, tri fizioterapeuta i ja smo izašli ispred dvorane kod službenog ulaza, a levo od nas je bio stručni štab američke reprezentacije. Stiv Ker, njihov selektor, uzeo je iz frižidera četiri konzerve piva i došao kod nas i obratio nam se: "Samo želim da vam kažem da mi je mnogo žao što ste izgubili, vi ste veliki tim, koji igra fantastičnu košarku i želim vam sve najbolje". Time je najbolje opisana utakmica od strane čoveka koji je selektor SAD.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Bodyguard

Zoran Živković [13.09.2024.]




Video dana

Rokenrol žurka - kolevke umesto podijuma

Anketa

Ko bi trebalo da nasledi Svetislava Pešića na mestu selektora Srbije?

Rezultati