Košarka

[ Izvor: Mediji ]

08. 08. 2024. 15:26 3

NBA as OTPISAO Srbiju pred meč sa SAD

Košarkaš Golden Stejt Voriorsa Drejmond Grin smatra da reprezentacija Srbije neće moći da parira Sjedinjenim Američkim Državama u polufinalu Olimpijskih Igara u Parizu, čak ni dok trostruki MVP NBA lige Nikola Jokić bude u igri.

"Orlovi" protiv Drim tima igraju ovog četvrtka od 21 čas, dok u se u drugom polufinalu sastaju prvak sveta Nemačka i domaćin Francuska.

Grin smatra da će izabranici Stiva Kera bez problema izboriti plasman u finale.

- Znam da Srbija ima Jokića, on je fenomen. Ali nijedan od njihovih bekova nije bolji nego Tajris Haliburton. Ne pokušavam ni njega da unizim, samo dajem primer jer plej Indijana Pejsersa nije ni deo rotacije Drim tima - rekao je Drejmond i dodao:

- U prvom kolu grupne faze su bili ravnopravni dok je Jokić bio na parketu, ali to u polufinalu neće biti slučaj. Selekcija SAD se prilagodila, uvek se zahukta tokom turnira. Srbija nema nikakve šanse protiv SAD!

Košarkaš Voriorsa je napomenuo da je, po njegovom mišljenju, Nemačka druga najbolja selekcija na olimpijskom turniru.

- Nemačka je druga najbolja reprezentacija, ali je Drim tim svakako daleko ispred. Kanada još nema neophodan kontinuitet, a Nemci već deceniju igraju zajedno. Prestanite da insistirate na narativu da bilo ko može da se suprotstavi Amerikancima - niko ne može.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 3

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Korektura

Zoran Živković [11.10.2024.]




Video dana

Brze pruge Srbije

Anketa

Da li vam je teško da dođete do nove autobuske stanice?

Rezultati