Košarka

Direktno.rs

04. 08. 2024. 11:38 0

Olimpijsko selo bez Jokića, Janisa, Lebrona...

Grupna faza košarkaškog turnira na Olimpijskim igrama je okončana. Posle sjajnih utakmica na stadionu "Pjer Moroa" u Lilu, saznali smo ko će putovati u prestonicu Francuske na mečeve nokaut faze, a to znači da će u Pariz doputovati i mnoge superzvezde svetske košarke.

Međutim, među stanovnicima Olimpijskog sela neće biti najveća imena košarkaškog turnira.

Grčka je poslednja u nizu reprezentacija koje su odličile da zaobiđu kompleks u Sen Deniju. Mnogi su se dosad žalili na Selo, navodeći probleme poput velike vrućine, vlage i ponajviše - hrane u restoranu.

Kako piše Jurohups, u selu neće biti smeštene košarkaške reprezentacije Srbije, Francuske, SAD, Kanade i Grčke, a još nije poznato gde će odsesti košarkaši Nemačke, Australije i Brazila, pa to znači da u Olimpijskom selu neće biti Nikole Jokića, Bogdana Bogdanovića, Rudija Gobera, Lebrona Džejmsa, Kevina Durenta, Šeja Gildžes-Aleksandera, Džamaja Mareja, Janisa Adetokumba...

Četvrtfinala, polufinala, utakmica za treće mesto i finale će se odigrati u "Akor areni", velikoj dvorani poznatijoj pod imenom "Bersi".

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Bodyguard

Zoran Živković [13.09.2024.]




Video dana

Rokenrol žurka - kolevke umesto podijuma

Anketa

Ko bi trebalo da nasledi Svetislava Pešića na mestu selektora Srbije?

Rezultati