Košarka

[ Izvor: Mocart sport ]

29. 07. 2024. 20:23 3

Vašington stiže u Partizan: Ovo su detalji ugovora

Završio je Partizan još jedan potpis za narednu sezonu pošto je novi košarkaš crno-belih postao Duan Vašington, a prema informacijama Mocart sporta, doskorašnji igrač Njujork Niksa ugovorio je dvogodišnju saradnju u kojoj se nalazi i NBA klauzula nakon prve godine.

Očigledno američki bek ponet iskustvom Dante Egzuma i Pi Džej Doužera, dolazak u Beograd vidi kao idealnu priliku da se vrati na parkete najjače košarkaške lige sveta. U slučaju da, kao i navedena dvojica, to uspe nakon samo jedne sezone, crno-belima će pripasti obeštećenje u visini od 500.000 dolara.

Parni valjak je ovime oformio, spoljnu liniju za sledeću sezonu, a ostaje da još pronađe krilnog centra i time će i definitivno zatvoriti roster. Do sada je zvanično doveo Vanju Marinkovića, Ifea Lundberga i Frenka Nilikinu, a samo ozvaničenje se pored Vašingtona čeka za Tajrika Džonsa, Brendona Dejvisa, Ajzeu Majka, Marija Nakića, Sterlinga Brauna, Isaka Bongu, Arijana Lakića i Karlika Džonsa.

Podsetimo da u Partizanu od igrača iz prošle sezone ne ostaje niko osim Balše Koprivice. Do sada su zvanično otišli Kevin Panter (Barselona), Zek Ledej (Olimpija Milano), Aleksa Avramović (CSKA), Danilo Anđušić (Dubai), Džejlin Smit (Bahčešehir), Pi Džej Doužer (Minesota), Frenk Kaminski (bez kluba), Alen Smailagić (Žalgiris), Mateuš Ponitka (Bahčešehir), Uroš Trifunović (bez kluba). Ugovor je istekao i Džejmsu Naneliju od koga se klub još uvek nije oprostio, na izlaznim vratima je i Ognjen Jaramaz, dok i dalje traje spor sa Brunom Kaboklom, ali ono što je sigurno, niko od pomenute trojice više neće nositi crno-beli dres kluba iz Humske.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 3

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Bodyguard

Zoran Živković [13.09.2024.]




Video dana

Rokenrol žurka - kolevke umesto podijuma

Anketa

Ko bi trebalo da nasledi Svetislava Pešića na mestu selektora Srbije?

Rezultati