Košarka

[ Izvor: Mediji ]

16. 07. 2024. 17:11 0

Ako Kaboklo ode u NBA - Partizanu milion dolara

Gde će Bruno Kaboklo nastaviti karijeru, još uvek nije najjasnije, ali je poznato koliko bi Partizan dobio novca u slučaju da Brazilac napusti crno-bele.

Nedavno se u medijima pojavila informacija da bi agent Kabokla želeo da prekine saradnju sa Partizanom, dok sa druge strane Željko Obradović ga i dalje želi u timu.

Spekuliše se da se za njegov potpis interesuje i Barselona, a čini se da reprezentativac Brazila izgleda juri povratak u NBA ligu, gde je poslednji put igrao u sezoni 2021/22 za Memfis Grizlise.

- Iako se ne nazire kraj sage Bruna Kabokla i Partizana, najbolja opcija za klub iz Humske bi bez ikakve dileme bilo da Brazilac pronađe NBA angažman. Pomenuti centar je već u SAD gde vredno treniram pod budnim okom brojnih skauta, a ako neki NBA tim potpiše ugovor sa Kaboklom, Partizan bi dobio 1.000.000 dolara na ime obeštećenja - nezvanično saznaje Mozzart Sport.

Partizan je sa Kaboklo potpisao ugovor na dve sezone, sa ciljem da ga zadrži i naredne.

Kaboklo je pred finale Superlige Srbije sa Crvenom zvezdom otišao iz tima, a kasnije se saznalo da Bruno nema nameru da se vraća, a da njegov agent radi na raskidu ugovora.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Doručak na travi

Zoran Živković [02.09.2024.]




Video dana

Beba uspavala tatu

Anketa

Da li će lista "nepodobnih" za ulazak u Srbiju ostati na snazi?

Rezultati