Košarka

[ Izvor: Mediji ]

16. 07. 2024. 07:18 0

Stef Kari dobro pamti duele protiv Srbije

Stef Kari, plejmejker reprezentacije Amerike, pričao je o narednom duelu na turniru u Abu Dabiju koji će selekcija SAD-a igrati protiv Srbije i to na kakav način.

Amerika je pobedila Australiju u prvom meču sa 98:92, a Kari je ubacio tri poena, jedan skok i jednu asistenciju za 21 minut na parketu.

Kari je već ranije imao prilike da nastupi protiv naše selekcije, ali ne i sa novim „drim timom“.

- Ne znam kakav će biti osećaj igrati protiv njih u Abu Dabiju. Oni su u našoj grupi i biće ih zaista teško pobediti. To je samo pitanje, opet, fokusiranja na ono što radimo i pokušaja da to uradimo najbolje što možemo. Oni su tvrd tim kao i neke druge nacije - rekao je Kari, pa dodao:

- Igrao sam za U19 tim 2007. godine. Pobedili smo ih u grupi, a oni nas u finalu i u borbi za zlatnu medalju. Onda smo ih pobedili 2014. u Španiji na tamošnjem Svetskom prvenstvu. Mnogo istorije. Očigledno poštujem Jokića i ono što je uradio u svojoj NBA karijeri. Znam i Bogdana Bogdanovića - završio je Kari.

Srbija će pre Amerike igrati u utorak protiv Australije od 18 časova, dok će „orlovi“ na teren protiv "drim tima" u sredu od 18.00.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Doručak na travi

Zoran Živković [02.09.2024.]




Video dana

Beba uspavala tatu

Anketa

Da li će lista "nepodobnih" za ulazak u Srbiju ostati na snazi?

Rezultati