Košarka

[ Izvor: Mediji ]

18. 06. 2024. 10:39 1

Počela RASPRODAJA u Makabiju

Košarkaški klub Makabi iz Tel Aviva osvojio je titulu prvaka Izraela prošle večeri, ali to je bila oproštajna utakmica za brojne nosioce igre ovog tima.

Oni su pobedili Hapoel iz Tel Aviva sa 82:74 i tako ponovo postali šampioni zemlje. Međutim, pitanje je kako će ekipa izgledi u narednoj sezoni i da li će izuzev domaćeg prvenstva biti konkurentni.

Vejd Boldvin je prvi koji napušta tim i to je javno rekao u izjavi za medije tokom proslave trofeja. Njegova naredna destinacija biće Fenerbahče.

- Ovo je moj poslednji meč za Makabi. Karijeru nastavljam negde drugde. Hvala svima za nezaboravne dve godine i za ljubav koju su mi pružili. Navijači, saigrači, treneri. Bilo je prelepo - rekao je Boldvin.

Osim njega, klub će napustiti centar Džoš Nibo, koji ima dogovor sa Armanijem iz Milana, dok je i Lorenco Braun na "ceni". Njega želi Panatinaikos i ozbiljno su zainteresovani za sklapanje posla s tim što bi u tom slučaju morali da plate otkup njegovog ugovora, a to nije problem za "zelene". I na kraju, ekipu bi trebalo da napusti i Bonzi Kolson.

Makabi usled političke situacije između Izraela i Palestine nije u mogućnosti da ih zadrži. Troškovi koje je klub imao prošle sezone bili su preveliki budući da su boravili u Beogradu, a da nikakvog prihoda od prodaje karata nisu imali.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Bodyguard

Zoran Živković [13.09.2024.]




Video dana

Rokenrol žurka - kolevke umesto podijuma

Anketa

Ko bi trebalo da nasledi Svetislava Pešića na mestu selektora Srbije?

Rezultati