Košarka

[ Izvor: Mocart sport ]

09. 06. 2024. 09:01 18

Smit do detalja o prekidu i povratku igrača Zvezde na teren

Košarkaš Partizana Džejlin Smit sumirao je utiske posle sezone provede u crno-belom dresu.

Amerikanac sa hrvatskim pasošem u tim Željka Obradovića došao je na polusezoni, a pravu formu pokazao je završnici regionalnog takmičenja.

- Iako sam došao na polovini sezone, znao sam da su ciljevi najviši, da se osvoje svi trofeji i ode bar u plej-of Evrolige, čak i na fajnal-for. Posle prošle sezone, kada je malo falilo za plasman na završni turnir, svi u timu govore o tome koliko je bilo razočaranje. Ali, nema dileme da su ciljevi za narednu sezonu ponovo najviši - rekao je Smit za Mocart Sport.

- To mi je i rečeno kada smo pričali. Moj je cilj takođe da budem u timu koji cilja na minimum Top 8 Evrolige i na titule. Znam da su ciljevi nepromenjeni i da će klub uraditi sve da napravi tim koji će biti još konkurentniji za sve pehare.

Partizan je ovu sezonu završio bez ijednog trofeja, a poslednji pehar izgubili su u finalu Superlige Srbije, gde je odlučujući meč završen službenim rezultatom 20:0 za Crvenu zvezdu nakon prekida.

- Nikada nisam tako nešto doživeo, ni video. Znam da su navijači govorili to što su govorili, ali posle svega što se dogodilo niko nije znao hoće li se utakmica nastaviti ili ne... Baš nikada nisam doživeo ništa slično, pa ne znam ni kako da objasnim sve to što se desilo - rekao je Smit, koji je upitan i da objasni šta se tačno izdešavao, pošto je bio jedan od retkih košarkaša Partizana u Beogradskoj areni kada se Crvena zvezda vratila na parket.

- Bio sam zbunjen, iskreno. Izašao sam u civilu, kao što se videlo. Onda su mi prišli i rekli mi da ostanem, ali veći deo ekipe je već otišao svojim kućama. Tada sam pitao šta se dešava i objasnili su mi da se Zvezda vraća na teren, da se utakmica nastavlja. Ništa mi nije bilo jasno. Izašao sam na parket, video da su i sudije tu. Morao sam da se vratim u svlačionicu, ali tada sam shvatio da se niko neće vratiti da igra utakmicu. Posle toga sam i ja otišao, jer nisam znao šta mogu da učinim - rekao je košarkaš Partizana.

- Kada sam otišao kući, čekao sam nekog da mi se javi, da mi kaže da se vratim nazad u Arenu da završimo utakmicu, da igramo ponoćnu košarku. I dalje ne shvatam šta je bila svrha svega što se dogodilo. Potpuno je ludo - rekao je Smit.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 18

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Doručak na travi

Zoran Živković [02.09.2024.]




Video dana

Beba uspavala tatu

Anketa

Da li će lista "nepodobnih" za ulazak u Srbiju ostati na snazi?

Rezultati