Košarka

[ Izvor: Mediji ]

28. 05. 2024. 16:44 2

Partizan se seli iz Arene, ovo je razlog

Košarkaši Partizana i Mege igraće majstoricu polufinalne serije Superlige, a uoči ovog susreta su iz redova crno-belih doneli odluku da meč bude odigran u Pioniru, a ne Areni, koja je u tom terminu zauzeta.

Iako su sve dosadašnje mečeve u sezoni igrali u Areni, Partizan će se za finale prvenstva Srbije boriti u Pioniru, odlučili su u redovima crno-belih. Naime, Arena je u tom termini zauzeta, a između dvorane "Aleksandar Nikolić" i hale "Ranko Žeravica", crno-beli su odlučili da Megu dočekaju u većoj dvorani.

Meč je na programu u četvrtak, počinje u 18 časova, a pobednik će imati priliku da se za pehar bori protiv Crvene zvezde, koja je u polufinalu bila bolja od FMP-a (2:0). 

Podsetimo, ekipa Partizana je relativno lako rešila prvi meč serije u svoju korist (82:72), ali je u drugom ispustila dvocifreno vođstvo, na kraju je i poražena (92:88), pa će težim putem morati do mečeva za trofej. 

Nakon neuspeha u drugom meču polufinala, Željko Obradović je imao izuzetno burnu konferenciju za medije.

- Nisu baš okolnosti na konferenciju za štampu. Ova liga je takva, to se vidi. Da ja prvi put u životu govorim sudijama na Vi, a oni meni sa ti. I to šikaniranje u toku utakmice nisam doživeo. U ovim godinama to da doživljavam. Da u ovim godinama se obraćam sa Vi, a on meni kaže sedi dole, pusti mene da sudim. Da mu se najnormalnije obraćam, da se obraćam za čelendž. Takva je ova liga, ali već sam posle zadnje utakmice nagovestio na šta će to da liči i kako će to da bude. Tu nema iznenađenja, sve je to nešto što smo očekivali. Valjda će neko povesti računa, ne znam ko će. Tu je gospodin delegat, njemu sam se obraćao u toku utakmice, imao sam lepu saradnju sa zapisničkim stolom i hvala im, ali protiv nekih stvari ne možete. To se zna šta je i kako je.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 2

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Doručak na travi

Zoran Živković [02.09.2024.]




Video dana

Beba uspavala tatu

Anketa

Da li će lista "nepodobnih" za ulazak u Srbiju ostati na snazi?

Rezultati