Košarka

Direktno.rs

20. 05. 2024. 07:17 8

Jokića pitali da li će igrati na OI, ovo je odgovor (VIDEO)

Košarkaši Denver Nagetsa poraženi su od Minesote sa 98:90 u sedmom meču plej-ofa NBA lige, a ni odlični Nikola Jokić nije pomogao svom timu da dođe do trijumfa i izbori finale.

Aktuelni MVP NBA lige je imao 34 poena, 19 skokova i sedam asistencija, međutim ni to nije bilo dovoljno da se zasutavi preokret Minesote.

Posle poraza od Minesote, na konferenciji za medije, Nikola Jokić je izneo sovje viđenje meča, a jedno pitanje odnosilo se i na nastup za Sriju na Olimpijskim igrama.

- Ne znam, nismo uspeli da odbranimo titulu, tako da ne mogu ništa reći. Svi su se unapredili i svi žele da nas pobede. Tako izgleda. Postizali su poene, uspevali da uhvate mnogo ofanzivnih skokova u drugom poluvremenu - rekao je Jokić i dodao:

- Mi smo imali mnogo otvorenih šuteva, ali prosto ih nismo pogodili. Oni su s razlogom najbolja odbrana NBA lige. Ne verujem u to ko je na papiru bolji tim. Pred nama je bilo sedam utakmica, oni su pobedili i bili su bolji. Čestitam im na tome. Neki timovi nikada ne dođu do druge titule. Drago mi je što smo imali priliku da dođemo u tu situaciju da posle titule idemo u novi pohod.

- Pokušaćemo da postanemo bolji, mudriji, od trenera, preko igrača do stručnog štaba. Prosto, toliko je talenta prisutno u NBA ligi, da ne postoji lagan protivnik. Promašio sam osam trojki, Džamal Marej takođe osam, Majkl Porter Džunior pet. Ne možeš pobediti utakmice na kojima ne pogađaš šuteve. Ako želiš da pobediš, prosto je, moraš pogađati. Neki timovi nikada ne osvoje prvenstvo. Videćemo, treba da se popravimo, budemo mudriji, moramo da budemo savršeni da osvojimo prvenstvo.

Na kraju je Nikola Jokić dobio pitanje i da li će igrati za Srbiju na Olimpijskim igrama.

- Ne znam, prijatelju, moraću da razmislim.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 8

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Tradicija

Zoran Živković [24.07.2024.]




Video dana

Avantura zove

Anketa

Da li ste za kopanje litijuma u Srbiji?

Rezultati