Košarka

Direktno.rs

29. 04. 2024. 07:31 0

Prva "metla": Jokić saznao mogućeg rivala u polufinalu

Pala je i prva "metla" u plej-ofu NBA lige ove sezone. Košarkaši Minesote savladali su Finiks Sanse sa 122:116 i sa maksimalnih 4:0 u seriji su izborili plasman u polufinale Zapadne konferencije.

Sjajni "vukovi" u polufinalu čekaju pobednika meča Denver - Los Anđeles Lejkersi. Nagetsi predvođeni našim Nikolom Jokićem vode sa 3:1 u seriji i imaju priliku da već u noći između ponedeljka i utorka završe posao i zakažu meč sa Minesotom.

Najzaslužniji za trijumf Minesote na ovom meču bio je fenomenalni Entoni Edvards, koji briljira u plej-ofu. Utakmicu je završio sa 40 poena, a pogodio je sedam trojki iz 13 pokušaja. Uz to zabeležio je devet skokova i šest asistencija. Odličnu partiju prikazao je i Karl Entoni Tauns koji je imao 28 poena i 10 skokova.

Sansima na ovom meču nije pomogla ni spektakularna partija Devina Bukera, koji je meč završio sa 49 poena. Odličnu utakmicu odigrao je i Kevin Durent koji je ubacio 33 poena, ali to nije bilo dovoljno da Finiks izbegne "metlu".

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Očekivanja

Zoran Živković [13.05.2024.]




Video dana

Zvali su ga Maradona

Anketa

Ko će osvojiti Ligu šampiona?

Rezultati