Košarka

[ Izvor: mozzart sport ]

16. 04. 2024. 11:47 0

Partizan bez Doužera protiv Igokee

Počela je već borba za ABA titulu, a Partizan u plej-of ulazi oslabljen. Naime, za početak četvrtfinalne serije protiv Igokee (sreda, 18.30) neće biti Pi Džej Doužera.

Amerikanac nije trenirao još od prošle nedelje i pre meča sa Valensijom u poslednjem kolu Evrolige koji je propustio, a koji su crno-beli rešili u svoju korist. Očigledno se situacija i pred ABA plej-of nije dovoljno popravila kada je u pitanju nekadašnji plejmejker Denver Nagetsa.

- Jedino Pi Džej nije trenirao još uvek. Ostali su dobro - bilo je jedino što je rekao Željko Obradović na temu zdravstvenog biltena u ekipi.

Prema nezvaničnim informacijama MozzartSporta, povreda nije teže prirode, protiv Igokee neće igrati preventivno kako bi okončao terapije i bio spreman za ostatak plej-ofa.

To znači da će protiv kluba iz Laktaša u Beogradu povećanu minutažu ponovo imati Džejlin Smit koji u poslednje vreme ima znatno veću ulogu na parketu. Protiv Valensije je postigao 15 poena i bio jedan od najboljih na parketu.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Tuđa ruka svrab ne češe

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati