Košarka

[ Izvor: mozzart sport ]

15. 04. 2024. 14:40 0

Pomoćnik Željka Obradovića na klupi CSKA

Nekadašnji pomoćnik Željka Obradovića iz vremena provedenog u Panatinaikosu, Andreas Pistiolis, imenovan je za novog trenera moskovskog CSKA, saopštili su "armejci" preko zvaničnih kanala.

Grčki stručnjak je sa najvećim ruskim klubom potpisao saradnju do kraja tekuće sezone, a na tom mestu je zamenio Makedonca Emila Rajkovića koji je ekipu vodio u prethodne dve godine i nije uspeo da osvoji nijedan trofej.

Rajković je smenjen pred početak plej-ofa VTB lige u kojem u četvrtfinalnom duelu "armejci" igraju sa Jenisejem. Inače, ovo okruženje nije nepoznanica za Pistiolisa koji je kao pomoćnik Dimitrisu Itudisu već radio u klubu u periodu od 2014. do 2022. godine. Sem toga i staža u Panatinaikosu, jedne sezone je bio deo stručnog štaba turskog Banvita dok je samostalno vodio samo Galatasataj prošle godine.

Sa Obradovićem je osvojio pet titula Evrolige, dok je dva puta bio pobednik istog takmičenja kao član stručnog štaba Moskovljana.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Gotove za tili čas

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati