Košarka

Direktno.rs

13. 04. 2024. 08:04 4

KK Partizan: Nepromišljeni gestovi ljaga na rekord i priču o ljubavi

Košarkaški klub Partizan oglasio se "ponoćnim saopštenjem" i osudio, kako se navodi, nepromišljene poteze pojedinaca na utakmici sa Valensijom (79:66).

- KK Partizan je večeras okončao takmičenje u Evroligi za sezonu 2023/24. U utakmici 34. kola, savladana je Valensija i ujedno je postavljen novi rekord takmičenja kada je u pitanju prosečna brojnost navijača u dvorani tokom ligaškog dela sezone. Uprkos velikoj želji, takmičarski cilj u Evroligi nije ispunjen, ali se ekipi i stručnom štabu mora odsti priznanje na upornosti i borbi do samog kraja.

- Ovim putem, klub se od srca zahvaljuje svim navijačima koji su kupovali sezonske i dnevne karte i doprinosili tome da slike prepune Beogradske arene iz nedelje u nedelju obilazi svet. Ipak, KK Partizan ovim putem želi da istakne nerazumevanje određenih dešavanja i neslaganje sa pojedinim postupcima kojima smo večeras svedočili.

- Iako su svi svesni da je heterogenost u razmišljanju i stavovima po različitim pitanjima nešto što karakteriše navijače Partizana, Klub se ograđuje od svih uvreda koje su izrečene tokom večerašnje utakmice, sa različitih strana Arene. Takođe, klub ne razume neodgovoran ispad i paljenje baklji u dvorani koji će sigurno dovesti do oštre kazne i uniziti ugled Partizana za koji smo se zajedno borili. Partizan poziva navijače da budu uz tim u predstojećem plej-ofu ABA lige. Da navijaju srčano, ali i pametno i odgovorno prema klubu koji vole - naveli su iz Partizana u saopštenju.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 4

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Tuđa ruka svrab ne češe

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati