Košarka

Direktno.rs

08. 04. 2024. 07:21 0

Tristanova bajka: Skok mu falio za dabl-dabl

Toronto je konačno uspeo da veže dva trijumfa još od februara i one opklade kojom je Darko Rajaković motivisao svoje igrače. Ovoga puta pao je Vašington rezultatom 130:122, što je bio 64. poraz u sezoni tima iz glavnog grada SAD i to je novi najgori rezultat franšize u istoriji.

Imanuel Kvikli je predvodio Reptorse sa 31 poenom i 13 asistencija, Er Džej Beret je ubacio 22, Keli Olinjik je imao 21 poen i devet skokova.

Tristan Vukčević je bio na ivici dabl-dabl učinka i meč je završio sa 11 poena i devet skokova, uz to je dodao i četiri asistencije. Na taj način je nastavljena njegova bajka u NBA ligi, jer uprkos lošim partijama "čarobnjaka", pruža odlične partije iz meča u meč.

Tristan Vukčević je protiv Toronta igrao 23 i po minuta. Šutirao je 4/10 iz igre, 1/5 za tri, ubacio je oba slobodna bacanja i imao je čak pozitivan +/- indeks sa 5. Dodao je i tri blokade, dve lopte je izgubio.

Deni Avdija je bio najefikasniji sa 32 poena i 10 skokova kada su u pitanju Vizardsi, Džordan Pul je brojao do 29, Kispert je stao na 21.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Namirivanje

Zoran Živković [03.05.2024.]




Video dana

Nisam spavao!

Anketa

Kojim rečima čestitate Uskrs?

Rezultati