Košarka

[ Izvor: Mozzartsport ]

04. 04. 2024. 07:39 0

Tristan iz rekorda u rekord - 15 poena za 21 minut

Čim je počeo da dobija konkretnu minutažu, Tristan Vukčević je počeo da demonstrira ogroman potencijal i pruža konkretan učinak u NBA ligi. Dve uzastopne večeri košarkaš Vašington Vizardsa nadmašio svoj najbolji učinak u najkvalitetnijem klupskom takmičenju na planeti, pošto je nakon 14 poena u meču sa Milvokijem, ubacio poen više protiv Lejkersa. Ipak, Vizardsi su ovog puta poraženi na svom parketu rezultatom 120:125.

Dvocifren učinak imali su i Aleksej Pokuševski i Bogdan Bogdanović. Pokuševski je ubacio 11 poena u porazu Šarlota od Portlanda (86:89), dok je Bogdanović postigao poen manje u slavlju Atlante nad Detroitom (121:113).

Tristan Vukčević je na parketu proveo nešto više od 20 minuta, uspeo je da uhvati i tri lopte pod obručima. Imao je sasvim solidne procente šuta iz igre (5/9), a za tri poena je gađao 3/6.

Lejkersi su od druge četvrtine konstatno bili u prednosti, koja je u nekoliko navrata bila i dvocifrena, a domaćin je samo u završnici uspeo da je ublaži, ne i ozbiljnije da ugrozi treći uzastopni trijumf gostiju, koji se bore za što bolju poziciju na Zapadu uoči starta plej-ofa.

Najzapaženiji akter meča bio je Entoni Dejvis, koji je ostvario dabl-dabl učinak od 35 poena i 18 skokova.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Tuđa ruka svrab ne češe

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati