Košarka

Direktno.rs

19. 03. 2024. 23:15 2

Željko o novom ugovoru: Uradiću sve da ostanem u Partizanu!

Košarkaši Partizana ostvarili su izuzetno važnu pobedu nad Baskonijom u 30. kolu Evrolige i učvrstili su se na 10. mestu na tabeli, koje donosi igranje u plej-inu.

Željko Obradović, koji je dobio na početku meča neviđene ovacije, a zatim je na skandiranje Grobara "hoćemo ugovor za Željka", gestikulirao kao da je potpisao, a posle meča je upitan upravo o toj situaciji.

Kad je publika rekla da želi novi ugovor, gestikulirali ste potpisivanjem, možete li da objasnite šta je to predstavljalo? - glasilo je pitanje, na koje je Željko emotivno odgovorio.

- Je l' treba nekome da se objašnjava, ja nemam šta da objašnjavam, ja sam ovde najsrećniji čovek. Prošao sam mnogo toga kao trener, od Huventuda, Reala, Treviza, Benetona, Panatinaikosa, Fenerbahčea... Svuda smo imali sjajan ambijent, ali ova odanost i ova publika, to nema nigde, uvek ću da im se zahvaljujem, ali uvek ću ponavljati jednu stvar da treba da budemo šampioni i u ponašanju, to je moja želja od prvog dana, treba da napravimo sjajan ambijent, ali bez vređanja bilo koga - rekao je Obradović na konferenciji za medije, pa je dodao:

- Naši navijači nam daju vetar u leđa, gde god smo igrali na strani, dolaze iz cele Evrope, dolaze iz Italije. Da li postoji nešto važno, ili da napravimo nove generacije navijača Partizana. Mene posle svake utakmice čeka 200-300 mališana sa roditeljima. Ima li veća radost od toga? Što se mene tiče sve ću uraditi da ostanem u Partizanu, nije ovde sve idealno, gde ima da je idealno, svi težimo nekom najidealnijem životu. El Dorado? Nisam siguran da El Dorado postoji. Nadam se da ćemo svi naći put, da ćemo nastaviti ovu priču u Evroligi, mislim da dobro predstavljamo Srbiju. Treba videti koliko ljudi dolazi sa strane da gledaju Partizan, koliko se noćenja obavi, koliko su puni restorani, ko ima koristi od toga, nije samo Partizan - rekao je Obradović.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 2

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Tuđa ruka svrab ne češe

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati