Košarka

Direktno.rs

08. 03. 2024. 16:38 0

Naneli stao uz Nikolu Kalinića

Košarkaš Partizana Džejms Naneli podržao je na društvenim mrežama Nikolu Kalinića, koji je u četvrtak uveče vruće glave, ali zdravog razuma, odlučio da uradi nešto što se najčešće završi kaznom i suspenzijom - digne glas protiv sudija.

Kalinić je posle pobede nad Valensijom stao pred kameru i ispričao šta se dogodilo na terenu "Font de Sant Luisa" i poručio Evroligi da neće biti bolje dok su sudije veće zvezde od košarkaša.

- Mislim da je potpuno neprimerno da mi se sudija obrati rečima da neće svirati prekršaje koje budu pravili igrači protivničkog tima ako nastavim da pričam sa njim i žalim se na odluke koje donosi. Smatram da su igrači zvezde svake utakmice. Ako i ostale sudije razmišljaju na sličan način, ova divna igra je u velikom problemu - naglasio je Kalinić posle meča.

Dan kasnije, sa nešto više slobodnog vremena nego inače, jer zbog povrede neće moći da nastupi protiv Olimpije u Milanu, košarkaš Partizana Džejms Naneli odgovorio je na jedan od postova posvećenog Kaliniću rečima.

- Drago mi je da je progovorio. Te sudije nemaju poštovanja - napisao je Amerikanac na mreži Iks.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Tuđa ruka svrab ne češe

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati