Košarka

Direktno.rs

01. 03. 2024. 08:14 9

Ovo je već kultno, da se smrznete (VIDEO)

Partizan je savladao Efes u 27. kolu Evrolige rezultatom 100:90, a navijači Partizana bili su silno motivisani za navijanje i pesmu pred početak utakmice sa Efesom.

Buka u Areni je uobičajena pojava, ali oni koji redovno odlaze na utakmice crno-belih u Beogradu tvrde da ovako nije bilo dugo.

20.000 navijača Partizana iz sveg srca otpevala je himnu voljenog kluba i dala dodatni motiv svojim ljubimcima da ostvare veoma bitnu pobedu.

Podsetimo, Grobari su dugo čekali ovu utakmicu ne bi li dali ogromnu podršku Željku Obradoviću, koji je danima bio meta napada, što su i uradili. Arena je proključala kada je trener crno-belih ušao. Taj momenat nikoga nije ostavio ravnodušnim. Tako se na snimku objavljenom na zvaničnim nalozima KK Partizan vidi kako plače i pomoćni trener Partizana, Vlada Androić, inače kum Željka Obradovića.

Grobari su svkako opravdali očekivanja.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 9

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Nisam spavao!

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati