Košarka

Direktno.rs

26. 01. 2024. 23:09 2

Trinkijeri: Lova nije bitna, za ovo se živi

Košarkaši Partizana posle pravog rovovskog rata na parketu savladali su Žalgiris u Beogradu sa 81:72, stigli su do skora 12-11, dok ekipa iz Litvanije ima skor 8-15.

Utiske sa ove utakmice podeli je i trener Žalgirisa, Andrea Trinkijeri, koji je najpre analizirao poraz svog tima.

- Čestitam Željku i Partizanu, bili su bolji. Borili smo se od prvog do poslednjeg sekunda. Dali smo sve od sebe. Odbrana je bila dobra, trebala je pomoć u napadu Kinanu Evansu. Iako smo zaista dali sve od sebe kao što sam i rekao, to nije bilo dovoljno da stignemo do brejka protiv Partizana, koji je na našu energiju, čvrstinu i agresivnost imao odgovor - naglasio je Andrea Trinkijeri.Apostrofirao je Doužera kao čoveka odluke.

- Partizan je imao sjajnu podršku sa tribina, a pitanje pobednika je rešio Doužer koji nam je utrpao 32 poena. Usput je podelio i nekoliko asistencija, Partizan je ginuo u odbrani i to, je to - rekao je Andrea.

Na kraju se osvrnuo i na ovacije koje je dobio od navijača Partizana.- Možeš da radiš ceo život, zaradiš veliku lovu, ali ovo što sam ja doživeo večeras od navijača Partizana je ono zbog čeka se živi. Moje srce će zauvek biti ovde - zaključio je Trinkijeri.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 2

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Tuđa ruka svrab ne češe

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati