Košarka

[ Izvor: Sport klub ]

24. 01. 2024. 09:12 0

Stef Kari o Dejanu Milojeviću: "Brate" je umetnost...

Nije bilo potrebno da se dogodi takva tragedija da bismo konstatovali da je Dejan Milojević imao tu čast i privilegiju da radi sa Stefenom Karijem.

To nije samo najveći šuter kojeg je košarka ikada videla, već i jedan od retkih igrača koji su zauvek promenili igru.

Nažalost, kada se dogodila tragedija u Solt Lejk Sitiju, dobili smo retku priliku da od takvog igrača čujemo koliko je veliki i poseban bio Deki.

I osobi koja ne razume engleski jezik, samo slušajući ton u Stefovom glasu, bilo je jasno da je i njemu bila čast i privilegija da radi sa Dejanom Milojevićem.

3, 2, 1, MILOJE!

Kada je došlo vreme da „šou bude nastavljen“, nekoliko dana nakon što su Voriorsi od lige dobili retku priliku da stanu, shvate šta se dogodilo, odboluju, provedu vreme u miru i tišini, a potom ponovo tapnu loptu o parket, poput trenera Stiva Kera i saborca Drajmonda Grina, i sam Kari je izašao pred reportere (u majici posvećenoj Dekiju) i ispričao šta za sve njih o „Čejs centru“ znači...

...brate.

- Ono što sam naučio iz naših razgovora, svaki put kada bih razgovarao s njim, njegovo prisustvo je bilo glasno, iako možda ne bi izgovorio ni reč. To bi bio osmeh ili zagrljaj osobe koja je vesela i prijatna po svojoj prirodi - rekao je dvostruki MVP lige i četvorostruki šampion i nastavio.

- A, ako pričamo o tome kakav je bio trener, imati pored sebe nekoga s takvom energijom, ko zna da se poveže s vama i bude iskren u isto vreme, da na isti način ume da uputi pohvalu, kritiku ili sugestiju… to je umetnost trenerskog posla - naglasio je Kari kakvog je čoveka izgubio svet košarke.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Namirivanje

Zoran Živković [03.05.2024.]




Video dana

Fitnes oprema

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati