Košarka

[ Izvor: Sport klub ]

20. 01. 2024. 15:39 146

Viktor Savić: Jokić nije lud za Srbijom, a tek reklame za kladionice...

Glumac Viktor Savić gostovao je u emisiji Sportlajt na televiziji Sport klub i tom prilikom se dotakao Nikole Jokića, košarkaša Denvera, koji je, da podsetimo, proteklog leta preskočio reprezentativne obaveze, te nije igrao na Mundobasketu.

- Svako neka se izjašnjava o onome što voli.. Ja imam samo problem sa Jokićevim zauzimanjem za bilo šta. Pre svega, čovek ne igra za reprezentaciju, nije kao da je nešto lud za Srbijom koliko mi se čini. A ti sad ne živiš ovde i zauzimaš stav po pitanju nečega... To mi je onako malo čudno - počeo je glumac Viktor Savić.

Potom se nadovezao na još jednu stvar koja mu smeta oko Nikole Jokića.

- Da ne pričam o njegovom pojavljivanju u reklamama za kladionice. To mi je stvarno tragično... Stvarno ne znam šta da kažem. Drag mi je njegov uspeh, ali ako je tebe baš briga za mene, u smislu igranja za reprezentaciju, na tom nivou, dok ne igraš za reprezentaciju, ni mene ne zanimaju tvoji uspesi - istakao je glumac i zaključio:

- Nemam ja ništa protiv njega, niti mislim bilo šta loše o njemu, ali ne mogu da srčano pristupam njegovim uspesima, ako on kad dođe trenutak da odbrani boje svoje zemlje, kaže "ma...".

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 146

ostavi komentar
Vidi još

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Baštovan

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati