Košarka

[ Izvor: Mediji ]

05. 12. 2023. 09:14 0

Navijač umro tokom NBA meča

Tragedija u NBA ligi! Jedan navijač preminuo je tokom utakmice Sakramento Kingsa i Nju Orleans Pelikansa, nakon što mu je pozlilo na tribinama. Lekari su brzo reagovali, pružena mu je pomoć, ali navijač nije uspeo da se izvuče. Tokom utakmice, Kingsi su izdali saopštenje u kom su izrazili saučešće.

- Tokom prve četvrtine utakmice između Kingsa i Pelikansa, jednom od navijača je pozlilo. Odmah je reagovala Hitna pomoć i pokušala je da ga reanimira. Nažalost, njihovi pokušaju nisu bili uspešni i navijač je preminuo. Cela organizacija izražava najdublje saučešće porodici navijača i njegovim najmilijima - stoji u saopštenju.

Vatrogasna služba u Sakramentu saopštila je da je žrtva bio muškarac u svojim 30-im godinama, kasnije je preneo FOKS40 Nevs. Navodi se da nije reagovao kada su lekari stigli, a posle 20 minuta je proglašen mrtvim.

Kigan Marej, igrač Kingsa, razgovarao je sa novinarima nakon njihovog poraza od Pelikansa i rekao je da tim "uopšte nije bio svestan" situacije.

Inače, Nju Orleans je dobio rezultatom 127:117 i igraće polufinale NBA Kupa protiv Los Anđeles Lejkersa ili Milvokija. Pored njih u Las Vegas putuje i Indijana koja je na opšte iznenađenje savladala Boston sa 122:112.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Tradicija

Zoran Živković [24.07.2024.]




Video dana

Avantura zove

Anketa

Da li ste za kopanje litijuma u Srbiji?

Rezultati