Košarka

[ Izvor: Mozzartsport ]

26. 11. 2023. 07:37 0

Jović najzad na terenu, Bogdan standardno (VIDEO)

Nije lako srpskim igračima ove sezone u NBA ligi. Svi se grčevito bore za minute, naravno u ovu grupu ne ubrajamo Nikolu Jokića i Bogdana Bogdanovića. Svi ostali, dobijaju priliku tek sporadično, među njima je i mladi Nikola Jović.

Posle dve spektakularne utakmice u NBA G ligi, Nikola Jović se vratio na Floridu i ponovo obukao dres Majamija. Srpski reprezentativac je prvi put kročio na parket u novembru mesecu, a iako je dobio solidnu minutažu, partiju neće pamiti.

Trener Majamija Erik Spolstra je nekoliko puta tokom sezone hvalio Jovića i njegov razvoj i zalaganje na treningu, istakao je da to što ne igra ne znači da u klubu nisu zadovoljni njegovim rastom.

Sada je međutim dobio 16 minuta na parketu da pokaže šta zna protiv Bruklina koji je slavio ubedljivo 112:97. Upisao je Srbin samo jedan poen, ali je zato imao šest skokova i pet asistencija.

Kada već pričamo o ustaljenim ulogama, onda Bogdan Bogdanović već standardno igra svojih dvadesetak minuta u dresu Atlante

Bogdan je neko ko izvanredno koristi svoje minute i šuteve ove sezone. Protiv Vašingtona je uputio šut ka košu devet puta i pogodio je šest. Duel je okončao sa 15 poena i tri skoka, a njegova Atlanta je demolirala Vašington Vizards rezultatom 136:108. Najefikasniji u pobedi bio je Tre Jang sa 26 poena.

NBA

Bruklin Nets - Majami Hit 112:97

/Bridžis 24 - Martin 22/

Vašington Vizards - Atlanta Hoks 108:136

Klivlend Kavalirs - Los Anđeles Lejkers

Juta Džez - Nju Orealns Pelikans

Los Anđeles Klipers - Dalas Meveriks

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Tradicija

Zoran Živković [24.07.2024.]




Video dana

Avantura zove

Anketa

Da li ste za kopanje litijuma u Srbiji?

Rezultati