Košarka

[ Izvor: Sport klub ]

11. 09. 2023. 00:27 1

Milutinov povređen igrao finale SP!

Malo je falilo da centar reprezentacije Srbije Nikola Milutinov propusti finale Svetskog prvenstva u Manili zbog povrede lista koju je zaradio u četvrfinalu sa Litvanijom.

"Orlovi" su u finalu poraženi od Nemaca sa 83:77, a postojala je mogućnost da Milutinov ne bude na parketu jer mu je nekoliko ranije napukao mišić lista, nezvanično saznaje Sport klub.

Ipak, 28-godišnji centar je zaigrao u jednoj od najvažnijih utakmica života, ali je za 20 minuta na terenu imao samo dva poena, uz četiri skoka i jednu asistenciju.

Milutinov je, inače, bio jedan od najboljih srpskih igrača na Mundobasketu, na kojem je prosečno beležio 12,1 poena i 8,4 skokova po utakmici, a utakmica protiv Nemačke bila mu je najlošija u Manili.

Povreda Milutinova bila je samo jedan u nizu problema za reprezentaciju Srbije na Svetskom prvenstvu. Poznato je da je Boriša Simanić ostao bez bubrega i da je dva puta operisan posle oštrog faula protivnika na utakmici sa Južnim Sudanom, dok je, između ostalog, Bogdan Bogdanović igrao bolestan u finalu, a Ognjen Dobrić je doživeo povredu zgloba na samom početku meča sa Nemačkom.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Namirivanje

Zoran Živković [03.05.2024.]




Video dana

Fitnes oprema

Anketa

Kojim rečima čestitate Uskrs?

Rezultati