Košarka

[ Izvor: Telegraf.rs ]

26. 03. 2023. 18:57 8

Grobari uputili "apel za spas" Partizana

Košarkaši Partizana imaju odličnu sezonu iza sebe, stigli su na prag plasmana u TOP 8 fazu Evrolige, dok su takođe i na prvom mestu u ABA ligi. Upravo igraju meč u drugopomenutom takmičenju, u okviru 23. kola protiv Cedevita Olimpije na svom terenu.

Iako se radi o regionalnom takmičenju, crno-beli očekuju da napune Beogradsku arenu, gde su Grobari iskoristili i brojnost kako bi poslali poruku, iliti, kako oni kažu - Apel za spas FK Partizan.

Na svakoj stolici u Beogradskoj areni se nalazi papir na kom je ispisan kratak tekst, a u kom navijači pozivaju na spas kluba, koji je, kako oni kažu "pred gašenjem". Poruku navijača sa juga prenosimo u celosti.- Grobari, kao što već svi zante, naš fudbalski klub nalazi se u katastrofalnoj situaciji usled dugogodišnjeg nemara čelnih ljudi i sistemskog urušavanja kluba. Pored katastrofalnih rezultata u tekućoj ali i prethodnim sezonama, situacija u klubu je nikad gora! Kasni se sa platama igračima, kao i radnoj zajednici, otpuštaju se i ponižavaju legende poput Gordana i Ljube Perića koji su godinama na stadionu i koji su klubu posvetili čitave svoje živote.

Stadion i Teleoptik se ne održavaju, a o trofejima ne vredi trošiti reči, jer je već postalo normalno da se od istih opraštamo već na jesen... Vremena je sve manje! Mora da se prepozna trenutak i učini sve što je do nas kako bi uspeli da oteramo uništitelje i kako bi klub opstao. Zato pozivamo sve navijače Partizana da se u utorak 28. marta u 18 časova, pre utakmice sa Barselonom okupimo ispred upravne zgrade na severnoj strani našeg stadiona i još jednom iskažemo svoje nezadovoljstvo i izvršimo pritisak na lopove. Ne dozvoli da propadne ono što najviše voliš - budi tu - zaključuje se u apelu navijača Partizana.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 8

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati