Košarka

[ Izvor: Telegraf.rs ]

16. 03. 2023. 11:41 17

Tužilaštvo: Nema krivične protiv Lesora

Napad Matijasa Lesora na Filipa Petruševa po završetku večitog derbija dobio je i nastavak van terena. Košarkaš Zvezde je u sredu bio u Upravi policije za grad Beograd, gde je dao izjavu povodom ovog sukoba sa košarkašem Partizana. Kako je njegov agent objasnio, Petrušev je u policiju otišao posle poziva koji je dobio od MUP-a uz napomenu da je morao da se odazove i da nema nikakvu nameru da krivično goni Lesora.

Međutim, Zvezda je u svom drugom saopštenju najavila da će se ovim slučajem baviti Tužilaštvo, a tom prilikom je najavljeno i da će Petrušev ići u policiju da da izjavu. Kako Telegraf nezvanično saznaje, neko je odmah nakon večitog derbija ovavestio Više javno tužilaštvo o slučaju, ali je tužilac odmah odbacio ovaj slučaj i mogućnost krivičnog gonjenja Lesora.

Ustanovljeno da nema elemenata krivičnog dela, da to nije slučaj za Više javno tužilaštvo i da se ovim slučajem mogu baviti Disciplinske komisije lige ili kluba.
Podsetimo, Zvezda je od ABA lige zatražila suspenziju Lesora do kraja sezone. On je trenutno u Istanbulu, gde Partizan od 20.30 igra važan meč protiv Efesa za Top 8 Evrolige.
Petrušev je sa druge strane na putu za Barselonu, gde Zvezda gostuje Barsi u 29. kolu Evrolige. Centar Zvezde je nakon čitavog haosa i odlaska u policiju zbog sukoba s Lesorom odlučio da se povuče sa društvenih mreža.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 17

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati