Košarka

[ Izvor: Sportske.net ]

08. 01. 2023. 20:48 0

Partizan sa 17 trojki srušio nemoćnu Cibonu!

Pobeda Partizana u okviru 14. kola AdmiralBet ABA lige, savladali su danas kao domaćini ekipu Cibone sa 93:68. Crno-beli su u izmenjenom sastavu došli na duel u Areni protiv Cibone, Zek Ledej nije bio u sastavu, baš kao i Balša Koprivica koji ima monomukleozu, dok je šansu dobio Vladimir Brodzijanski. Od starta je Partizan držao konce igre u svojim rukama jer je stvorio 11 poena viška i to sa mladim igračima poput Vukčevića, Trifunovića i Smailagića.

Sa druge strane, Cibona je imala svoje adute, pa je nakon serije 10:0 stigla i do prednosti, a najviše problema Partizanu je stvarao Aleksandar Aranitović koji je i nekadašnji član crno-belih.U drugoj deonici je na scenu stupio Danilo Anđušić koji je počeo da rešeta koš Cibone, postigao tri trojke, pa je najviše zahvaljujući njemu Partizan stigao do dvocifrene prednosti.

Trojka Pantera, potom i Vukčevića i Egzuma su donele Partizanu u trećoj četvrtini 14 poena razlike, Aranitović je jedini bio raspoložen na drugoj strani, a Alen Smailagić je bio odličan u finišu deonice kada je prednost dodatno narasla i preko 20 poena.Trojke Smailagića i Brodzijanskog su otvorile poslednju deonicu, a prednost je uglavnom bila oko 20 poena. Čini se da je trojka Anđušića otklonila sve dileme u večerašnjem duelu na oko četiri minuta do kraja kada je pogodio za 86:64, a onda je pogodio još jednu uz faul.Ni tu se nije zaustavio, pogodio je još jednu do kraja.

Partizan – Cibona 93:68 (17:19, 32:19, 19:11)

Dvorana: Beogradska arena; Sudije: Saša Pukl, Radoš Savović, Nermin Nikšić

Partizan: Vukčević 14, Avramović 3, Panter 3, Smailagić 20, Papapetru 7, Egzum 5, Brodzijanski 3, Naneli, Lesor 7, Trifunović 6, Anđušić 22, Madar 3

Cibona: Vuković 6, Radovčić 5, Mesiček 3, Perasović 5, Smajlagić 3, Majcunić, Mazalin, Aranitović 16, Baković 11, Kapusta 7, Ljubičić 8, Bundović 2

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Majska sačekuša

Zoran Živković [08.05.2024.]




Video dana

Jede mi se nešto slatko

Anketa

Kojim rečima čestitate Uskrs?

Rezultati