Košarka

[ Izvor: Mediji ]

06. 10. 2022. 12:07 0

Tuča u Golden Stejtu, jedan igrač suspendovan!

U taboru košarkaša Golden Stejt Voriorsa dogodio se fizički obračun na treningu prošle večeri u Japanu gde se ekipa priprema za novu sezonu. Nije bilo često, bar ne javno, da se franšiza Golden Stejta nalazi na naslovnicama medija u negativnim aspektima. Posebno ne otkako je Stiv Ker tu. Bilo je nekoliko momenata tenzije u periodu boravka Kevina Durenta u ekipi, ali se i to brzo „krpilo“.

Sada, ponovo u redovima šampiona NBA lige događaju se netrpeljivosti zbog čega je jedan od lidera tima i jedan od najiskusnijih igrača Drejmond Grin suspendovan. Razlog za tako nešto je fizički obračun sa zvezdom u nastajanju Džordanom Pulom. Oni su se koškali i nagurivali na treningu što je prouzrokovalo nekoliko reči na obe strane.Grin je suspendovan, izvinio se zbog ponašanja, ali čini se da je samo hteo da održi lekciju momku koji je sebi dao za pravo da se ponaša nadobudno. Barem tako pišu američki mediji. Naime, tokom ovoletošnjeg trening kampa, Džordan Pul je, primećeno je, promenio svoje ponašanje u negativnom kontekstu, a sve u cilju da obezbedi sebi bogat ugovor u Voriorsima. Otuda pomalo distanciranje od ostatka grupe i povišeni ego.

Drejmondu Grinu je to očigledno zasmetalo i po kratkom postupku je želeo da pokaže Pulu gde mu je mesto.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati