Košarka

Direktno.rs

10. 08. 2022. 06:00 10

Dudine reči o Teu koje sad odjekuju jače nego ikad (VIDEO)

Odluka Svetislava Pešića, selektora košarkaša Srbije, da sa spiska igrača za Evrobasket precrta kapitena Miloša Teodosića, podelile su javnost. Ima onih koji smatraju da je to dobar potez, javljaju se oni koji kažu da će Teov izostanak biti veliki peh, ali je jedno sigurno - potez Pešića izazvao je tektonske potrese.

Mnogi odaju priznanje Milošu Teodosiću za sve što je uradio za reprezentaciju Srbije, čiji je član bio 15 godina i uvek se odazivao (osim u onim trenucima kada je bio povređen), a video snimak koji se vrti društvenim mrežama jeste čuveni govor legendarnog Dušana Dude Ivkovića.

Naime, sada je, više nego ikada ranije, aktuelna anegdota koju je Dušan Duda Ivković ispričao o Milošu Teodosiću, i to kada je objašnjavao upravi Olimpijakosa zašto treba da zadrži ludicnog pleja.

- Panajotis Angelopulos, predsednik koga sada citiram, ne govorim da sam nešto izmislio, kaže meni, "Kouč Janakis vam je rekao da Teodosić ima jako slabe lateralne kretnje i da smo mi zbog toga morali da ga se rešimo" - rekao je Duda Ivković tada, a onda i objasnio zbog čega je to tako...

- Ali, znate zašto ima spore lateralne kretnje? Ima velika m**a pa mu smetaju, udaraju o parket, sprečavaju ga da ide levo i desno. Ja sam se smejao, ali to je jedna istina - slikovito je Duda pojasnio Grcima.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 10

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Zavrteće vam se u glavi!

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati