Košarka

[ Izvor: Telegraf.rs ]

01. 07. 2022. 20:13 3

Svetozar Marković se vratio u Partizan

Svetozar Marković (21), novo je pojačanje Partizana, samo ne u zimskom, kako je isprva bilo planirano, već u letnjem prelaznom roku. Crno-beli su posle mučnih pregovora, strpljenja i igre nerava konačno zajednički jezik sa kolegama iz Olimpijakosa, pa centralni defanzivac stiže u Humsku bez obeštećenja i potpisaće četvorogodišnji ugovor.

Završnica zimskog prelaznog roka u Srbiji i Grčkoj donela je igru nerava dve strane, u kojoj su čelnici Olimpijakosa, nameravali da se reše Markovića, čekali novac i konkretnu ponudu iz Partizana, dok su sa druge strane rukovodeći ljudi u Humskoj, svesni da su u boljoj pregovaračkoj poziciji taktizirali i otezali, primoravajući drugu stranu da dođe do svršenog čina. Na kraju, kockice se nisu složile, ali tužba igrača koji je teretio grčkog velikana za mobing slutila je na srećan kraj za njega i Partizan.
Olimpijakos i Marković odavno nisu na istim talasnim dužinama, fudbaler je bio primoravan da prihvati pozajmicu ili transfer koji su, smatrao je, bili loši za njegovu dalju karijeru, pa je sankcionisan ranim jutarnjim treninzima, na koje je odgovorio sedmodnevnim "nestankom" iz Atine.

U međuvremenu, jaz između dve strane je dodatno produbila činjenica da je Marković podneo tužbu protiv Olimpijakosa zbog mobinga, smatrajući da je izložen psihičkom maltretiranju, treniraju u ranim jutarnjim časovima, kako bi prihvatio opcije za promenu sredine koje mu je nudio grčki klub.

Upravo ta tužba je, ispostaviće se kasnije, samo ubrzala proces rastanka, Partizanu dala mogućnost da očajne čelnike kluba iz Pireja drži u šaci i praktično diktira uslove, a Marković je time postao prvi igrač u istoriji koji je tužio Olimpijakos.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 3

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Pobednički ples

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati