Košarka

Direktno.rs

14. 01. 2022. 06:47 0

Jokić zakucavao i asistirao, Portland pao kao od šale

Košarkaši Denvera odigrali su sjajnu partiju u NBA noći između četvrtka i petka, pa su slavili protiv Portlanda sa ubedljivih 140:108 uz još jednu dobru partiju Nikole Jokića.

Jokićeva ekipa je u svakoj deonici nadigrala protivnika, a sam Nikola je već u prvoj četvrtini sjajno zakucao, proigrao nekoliko puta saigrače veoma atraktivno, a i sam je imao priliku da se sa klupe poraduje priloženom "posteru" saigrača.

Na kraju, srpski centar je završio meč sa 20 poena, osam skokova i sedam asistencija, ali bi brojke bile značajno veće da je morao da igra do kraja, što nije bio slučaj shodno tome da je utakmica bila rešena mnogo pre poslednjeg zvuka sirene.

Srpski as je na terenu proveo nešto manje od pola sata igre, od njega je bio efikasniji samo Vil Barton sa poenom više, dok se poenterskom vrhu priključio Džef Grin sa 19 poena, dok se može izdvojiti i Fakundo Kampaco koji je jedini stigao do dabl-dabl učinka na susretu sa 18 poena i 12 asistencija.

Kod gostiju, Ben Meklemor je postigao 18 poena, ali nije bio ni izrazitog vođe, a ni izraženog kolektivnog doprinosa da bi se poremetio hod Denvera ka pobedi.

Nagetsi se nalaze u zoni plej-ofa nakon 40 odigranih utakmica, dok je Portland poslednji koji za sada drži mesto u plej-inu, ali borba tek predstoji.

REZULTATI NBA LIGE

Milvoki - Golden Stejt 118:99
Memfis - MInesota 116:108
Nju Orleans - Los Anđeles Klipers 113:89
Bruklin - Oklahoma 109:130
Denver - Portland 140:108

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Najtužnija maca na svetu

Anketa

Da li će Partizan igrati polufinale Kupa protiv Crvene zvezde?

Rezultati