Košarka

Direktno.rs

30. 09. 2021. 19:09 0

Obradović: Nema ništa veće od Partizana!

Trener košarkaša Partizana Željko Obradović opisao je pred medijima u Splitu ljubav prema klubu iz Humske, a naveo je i ambicije za blisku budućnost.

Crno-beli su sa 69:59 slavili u Splitu uz odlične partije Zeka Lideja i Alena Smailagića, te su tako upisali drugi trijumf od starta sezone. Željko Obradović se zahvalio publici u Splitu na aplauzima, a zatim su usledila pitanja novinara.

Hrvatski mediji su ga upitali koji je razlog povratka u Partizan smatrajući da je mogao da vodi najveće evropske klubove u ovom trenutku.

- Za mene je Partizan najveći mogući rang koji postoji. Za mene nema ništa bolje nego da budem trener Partizana. Vratio sam se zato što je to moj klub koji volim i obožavam. Uživam da radim sa ovim igračima. Lepota je tamo da radiš gde voliš, imao sam lepu karijeru u inostranstvu, 28 godina, a onda je došao trenutak šta bih voleo i šta me motiviše. Ovde sam to našao - odgovorio je Obradović.

Ambicije su istaknute po njegovom dolasku, ali su opet ponovljene.

- Postavili smo ciljeve, zajedno sa predsednikom i direktorom, i znamo šta bi trebalo da uradimo. Probaćemo da vratimo Partizan tamo gde verujemo da mu je mesto, a to je Evroliga. Kako, kad, to su pitanja ispred nas i vreme će dati odgovor - rekao je Obradović.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati