Košarka

M. Z.

06. 07. 2021. 23:52 11

PONOĆNI BUM Žoc doveo i bivšeg centra Milana!

Košarkaški klub Partizan izuzetno je aktivan u ovom prelaznom roku. Došao je Željko Obradović, što je za sobom povuklo i dolazak atraktivnih pojačanja. Poslednje u nizu je Zek Lidej, koji je potpisao ugovor na dve godine.

Američki centar je juče napustio Milano, pa se postavljalo pitanje gde će da nastavi karijeru.

Odgovor se nije dugo čekao, budući da je Partizan nešto pre ponoći saopštio da je potpisan ugovor sa bivšim igračem italijanskog vicešampiona.

Da podsetimo, on je treće pojačanje crno-belih, a pre njega u klub su stigli Kevin Panter, takođe iz Milana, ali i srpski reprezentativac Aleksa Avramović.

U prethodnoj sezoni Zek Lidej je igrao za Milano u čijem je dresu beležio 10 poena i 4,5 skokova na 36 utakmica u Evroligi. U italijanskoj seriji A, novi košarkaš Partizana je tokom ligaškog dela sezone beležio 15,8 poena uz 6,2 skoka po meču. Tokom plej-ofa, Lidaj je imao prosečan učinak od 11,2 poena i 4,8 skokova.

Lidej je započeo evropsku karijeru 2017. godine u izraelskom timu Hapoel Gilboa. Nakon toga nastupao je za Olimpijakos, Žalgiris i na posletku, Milano.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 11

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati