Košarka

Direktno.rs

30. 06. 2021. 08:19 0

Bogdan "naterao" Šeka da progovori srpski (VIDEO)

Čuveni NBA centar Šekil O'Nil naučio je još nekoliko reči srpskog jezika, što je i pokazao posle četvrte utakmice finala istoka NBA lige između Atlanta Hoksa i Milvoki Baksa.

Atlanta je u tom meču pobedila Milvoki sa 110:88, a Bogdanović je kao jedan od najefikasnijih na kraju ostao da daje izjave za televiziju gde O’Nil sada radi kao voditelj.

- Bogi, ovo je Šek, znaš da govorim tvoj jezik i hoću da počnem samo tako što ću da kažem "odlična igra", to znači "dobra partija", znam da me razumeš - bila je poruka legendarnog centra.

- Napreduješ, Šek - odgovorio mu je naš bek koji je Milvokiju ubacio 20 poena u četvrtoj utakmici finala istoka NBA lige.

Čuveni centar je ponovio da svako ko se preziva na "vić" mora da bude dobar šuter, a Bogdan je Milvokiju ubacio šest trojki iz 14 pokušaja.

- Uvek pričam da je svako ko se preziva na "vić" odličan šuter, kako je to, da li vi ljudi imate drugačiju rutinu od Amerikanaca jer sam dugo bio u ligi i svako ko je bio sa "vić" bio je odličan šuter - kaže O’Nil.

Sa njim se zbog toga Bogdan našalio, rekavši kako je čuo da su i Šeka svojevremeno "prekrstili".

- Čuo sam jednu priču, bilo je sezona kada si se mučio sa slobodnih bacanja i jedna od sezona kada si bio najbolji sa penala je bilo kad su te zvali O’Nilović - kroz smeh je rekao Bogdanović.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Očekivanja

Zoran Živković [13.05.2024.]




Video dana

Zvali su ga Maradona

Anketa

Ko će osvojiti Ligu šampiona?

Rezultati