Košarka

Direktno.rs

10. 06. 2021. 07:59 2

Novak poručio Jokiću: Idemo na Olimpijske igre!

Novak Đoković je posle plasmana u polufinale Rolan Garosa čestitao i Nikoli Jokiću priznanje za najboljeg košarkaša na NBA parketima.

- Velike čestitke. Apsolutno zasluženo. Da je bilo drugačije, ne bi bilo normalno, jer je apsolutno najbolji, imao je najbolju statistiku čitave sezone. Naravno, nisam ekspert za košarku, ali veliki sam ljubitelj i navijač - pratim sve naše igrače u NBA i Evroligi. Košarka je broj jedan sport kod nas, zemlja smo košarke, a sada smo pokazali i zašto - rekao je Đoković na konferenciji za medije, posle pobede nad Mateom Beretinijem.

Novaka je oduševljen činjenicom da Srbija ima MVP-ja Evrolige, Evrokupa i NBA lige.

- To je nešto neverovatno. Čestitam svim momcima, i Vasi Miciću i Teodosiću i Džokeru. Obradovali su nas, predstavljaju Srbiju na najbolji mogući način. Uspeti na način na koji je Jokić uspeo u NBA, sa svim ‘zverima’ koje tamo igraju, stvarno je za svaku pohvalu. Cela Srbija i sportska javnost treba da budu ponosni na njegak.

Na redu su i Olimpijske igre.

- Jokić je izuzetan momak, veoma skroman. Imao sam priliku da provedem neko vreme s njim na prošlim Olimpijskim igrama, nadam se da ću ga i ove godine videti na Igrama. Mnogo mi je drago zbog njega. Njegova košarkaška inteligencija zaista je impresivna. Toliko mi je drago što on, takav kakav jeste, uspeva da nadmudri rivale. Um caruje, snaga klade valja – Jokić je dobar primer. Ako pametno treniraš i pametno igraš, u svakom sportu možeš da dostigneš vrh, nezavisno od, u odnosu na rivale u NBA, neke fizičke inferiornosti. Svaka mu čast, hvala mu - naglasio je Nole i dodao da će se u četvrtak fotografisati sa Jokićevim dresom, jer su mu stigle dve garniture i na taj način će uveličati ovaj uspeh.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 2

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Namirivanje

Zoran Živković [03.05.2024.]




Video dana

Gol(f)man

Anketa

Kojim rečima čestitate Uskrs?

Rezultati