Košarka

[ Izvor: Vijesti.me ]

28. 01. 2021. 16:39 0

ZVANIČNO Dejan Milojević novi trener Budućnosti

Dejan Milojević se vratio u Podgoricu - nekadašnji krilni centar Budućnosti sada je imenovan za trenera "plavih".

Milojević je nasledio Petra Mijovića koji je sinoć podneo ostavku, a u 18 sati je zakazano predstavljanje.

Da podsetimo, Dejan Milojević je kao košarkaš karijeru gradio u Beovuku, FMP-u, Budućnosti, čiji je dres nosio od 2000. do 2004. godine, da bi nakon toga igrao još za Partizan, Pamesu i Galatasaraj.

Sa Budućnosti je osvojio duplu krunu 2001. godine, što su Podgoričani posebno apostrofirali na zvaničnom sajtu, budući da je u toj sezoni bio najbolji igrač "đetića".

Nakon završetka košarkaške karijere otisnuo se u trenerske vode, pa je od 2012. do 2020. godine sedeo na klupi Mege. Sa ovom mladom ekipom je osvojio Kup Radivoja Koraća 2016. godine, a ostaće upamćeno da je pod njegovim vođstvom čak 11 košarkaša ovog kluba izašlo na NBA draft.

Sada će započeti novo poglavlje u karijeri, pošto će naslediti Petra Mijovića na klupi Budućnosti, koja mu je na zvaničnom sajtu poželela dobrodošlicu.

- Našem novom treneru želimo puno uspeha u daljem radu, da nas vodi na isti način na koji nas je predstavljao noseći naš dres, a poznajući njegovo poznavanje košarke, pedagoški pristup, temperament, nemamo sumnje da su pred nama uspešne sezone - poručili su Podgoričani.

Inače, Milojević će na klupi Budućnosti debitovati u subotu, kada će od 17 sati njegov novi klub gostovati ekipi FMP-a u Železniku.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati